zelfredzaamheid Jouw eigen coachingskaarten maken? Ik kan je hierbij helpen.

OPDRACHTGEVERS VOOR WIE IK MOCHT WERKEN

Voor het Rode Kruis ontwikkelde ik een spel om mensen zelfredzamer te maken in situaties van bijvoorbeeld brand, ongeval, overstroming. Samen met heb heb ik het hele traject doorlopen: we bedachten het concept, de onderwerpen, de teksten. Ik begeleidde ook het drukwerk. En  maakte natuurlijk de foto’s…. maar we hebben ook wel eens samen op de grond gelegen om er iets moois van te maken…:) Supermarktketen Coop heeft dit project mede gefinancierd.

Ook FNV Bondgenoten koos ervoor om te werken vanuit de materialen die ik al beschikbaar had. In dit geval ging het om de geplastificeerde en beschrijfbare fotosets. Daar hebben we een compleet nieuw concept bij ontwikkeld met de bedoeling om de communicatie over binnen de organisatie lastige onderwerpen te verbeteren. Het is een – vind ik zelf – prachtig product geworden met de titel: IEDEREEN IN BEELD.

Voor Randstad maakte ik niet echt nieuwe coachingskaarten omdat ze bereid waren de bestaande in grote getale in te kopen.
Het ging in dit geval om de coachingskaarten Mindful communiceren. Wel maakte ik hiervoor een aangepaste verpakking met hun eigen logo en nieuwe werkvormen met name gericht op loopbaancoaching en talentontwikkeling.

WAT KAN IK UITBESTEDEN?

groene-vFOTOGRAFIE

leren loslaten oefeningenCONCEPTONTWIKKELING

leren loslaten oefeningenVORMGEVING

leren loslaten oefeningen REDACTIE – SCHRIJVEN VAN INSTRUCTIE

leren loslaten oefeningenTESTEN VAN HET CONCEPT

leren loslaten oefeningenMATERIAALKEUZE + DRUKWERKBEGELEIDING

WAAROM UITBESTEDEN?

Uitbesteden bespaart je veel tijd en daarmee geld. Het is vooral aan te raden als je deel uitmaakt van een grotere organisatie en van plan bent de coachingskaarten in een minimale oplage van 500 a 1000 te laten drukken.
Eerdere opdrachtgevers waren Randstand BV en FNV Bondgenoten. Momenteel werk ik aan een actiespel voor meer zelfredzaamheid in opdracht van het Rode Kruis (binnenkort op deze site!)
Heb je geen budget om dingen uit te besteden? Kijk dan of je wilt deelnemen aan de ‘workshop maak je eigen coachkaarten’.
Heb je een beperkt budget? Kijk dan hiernaast wát je wilt uitbesteden, zodat je kunt focussen op waar jij goed in bent.
Twijfel je over wat het beste is om te doen? Neem dan contact op. Dan kan ik even met je meedenken.
 
What do you want to do ?

New mail

WIL JE KIJKEN WAT DE MOGELIJKHEDEN ZIJN?

Geef per mail of telefonisch (0616824701) zo precies mogelijk aan wat je wilt.
Ik maak dan een offerte voor je en zal ook aangeven hoeveel tijd er ongeveer nodig is om de klus te klaren. Het uurtarief is: € 69.- ex BTW.