COACHKAARTEN MAKEN Je eigen coachingskaarten maken.

WERKEN MET EIGEN MATERIAAL

EIGEN COACHINGSKAARTEN
Werken met eigen materiaal is eigenlijk altijd een goed plan. Het maakt je authentiek, onderscheidend en je kunt ook nog eens jouw eigen thema’s toevoegen waarmee je jouw klant beter bereikt.

Echter… zelf iets ontwikkelen én laten produceren is nogal duur en vaak alleen voorbehouden aan grote bedrijven.

Het kan ook anders. Simpeler, goedkoper en net zo doeltreffend. Daarvoor zijn er een aantal opties in ontwikkeling, waarbij voorop staat: het hoeft allemaal niet zo duur te zijn als je bereid bent zelf wat tijd en energie te steken in onderdelen die je zelf kunt doen.

WAT JE BIJVOORBEELD ZELF KUNT DOEN
Fotograferen doen we allemaal toch? Gebruik dat op een goede manier voor je eigen materiaal. En laat je informeren over wat werkt of niet werkt.
Schrijven… Kun je dat? De schrijfvaardigheid van veel mensen neemt enorm toe.  Als je dat merkt, gebruik het. Schrijven is echt een fijne vaardigheid voor als je eigen materiaal gaat maken.
Ideeën (concepten) verzinnen… dat is ook een fijne vaardigheid. Want dat betekent dat je creatief bent. De beste uitgangspositie ever om aan je eigen coachingskaarten te beginnen!

Als je wilt kan ik je bijstaan in het proces om je eigen coachmateriaal te ontwikkelen. Of ik kan dingen van je overnemen. Bij  in opdracht vind je hiervan een paar voorbeelden. Soms deed ik bijna alles, soms maar een deel, soms bijna niks…:)

AANBOD
Er komt een onlinecursus ‘je eigen coachingskaarten maken. Vergis je niet, dat is echt een klap werk. Maar ik zal je de stappen uitleggen en een beetje een idee  geven van waar je aan moet denken zowel in tijd als in geld.

Ik kan dingen overnemen van je want ik werk ook  in opdracht. Hoe groot die opdracht is hangt af van wat jij wilt en kan doen. Ikzelf vind het erg fijn als je meewerkt. Dat is vaak zoveel beter voor het uiteindelijke resultaat! En goedkoper ook nog.

Wil je graag eenmalig live contact om ‘aangezet’ te worden.  Dat kan. In een dagdeel leg ik je zoveel mogelijk alle ins en outs uit. We gaan dan ook samen fotograferen.

Wil je meer informatie? Bel me dan op 0616824701

Succes met alles!

WORKSHOP

Nodig:

  • Digitale camera of smartphone met redelijke camera.
  • Oplader.
  • Bereidheid om je te laten fotograferen door elkaar, eventueel voor gebruik in een coachingset.
  • Kleding om buiten te kunnen zijn.
Praktische info:
  • Max 4 deelnemers
  • Prijs 75,- ex BTW
  • Locatie Rotterdam of Utrecht
  • Op dit moment zijn er geen workshops gepland
Ik meld me aan
Als het vol zit, bel even 0616824701