ontdek je talent, creativiteit, kracht met DIERENKAARTEN ontdek je talent, creativiteit, kracht met DIERENKAARTEN

OP WELK DIER LIJK IK?

Op welk dier lijk ik? Op welk dier lijk jij? Het antwoord op deze vragen kan verrassende inzichten opleveren voor jezelf en voor anderen. Allerelei oefeningen waarin deze vragen centraal staan, vind je in het spel ‘Leren door dieren, ontdek je kracht’.

Daarin staat de wereld van dieren en hun kwaliteiten centraal. Door 200 didactische werkvormen krijg je antwoord de vraag: Op welk dier lijk ik?  Ook andere belangrijke onderwerpen komen aan bod. 
Bijvoorbeeld het versterken van persoonlijke kracht, omgaan met conflicten, leren luisteren naar elkaar.
Ook zijn de dierenkaarten zeer geschikt voor het stimuleren van creativiteit en het ontdekken van teamrollen.
Op welk dier lijk ik? Laat je verrassen door de verfrissende bijdrage van dieren aan jouw persoonlijke groei!

WAT LEVERT HET DIERENSPEL OP?

didactische werkvormen voortgezet onderwijs  MEER INZICHT IN JEZELF

didactische werkvormen voortgezet onderwijs  MEER BEGRIP VOOR ANDEREN

didactische werkvormen voortgezet onderwijs  MEER OPENHEID EN VERBINDING

didactische werkvormen voortgezet onderwijs BETER KUNNEN OMGAAN MET MOEILIJKE SITUATIES

didactische werkvormen voortgezet onderwijs  BETERE SAMENWERKING IN HET TEAM

Wat vinden klanten ervan? Wat vinden klanten ervan?

WAT VINDEN KLANTEN ERVAN?

”Het spel bleek een waardevolle bron van inspiratie en helder inzicht. Niet alleen tijdens 1-op-1 coachingsessies maar ook als kennismakingsspel voor een recent gevormd salesteam…”. Salomé Philips, coach, counseler, trainer

”Mijn ervaring is dat de deelnemers zich kunnen verschuilen achter het dier, waardoor een bepaalde veiligheid en openheid ontstaat. De focus werd verlegd van angst naar uitdaging, waardoor ze werden uitgedaagd om de door hen zelf gekozen wens te realiseren”. Amber Zwartbol – Managementboek

Hoe werkt het in de praktijk? Hoe werkt het in de praktijk?

EEN VOORBEELD

De eerste stap om elkaar als salesteam nader te leren kennen was door een dier te kiezen, afgaande op de foto. Ieder dier heeft echter (net als wij mensen) heel eigen kwaliteiten, die aan de achterzijde van de kaart nader beschreven worden.

Wat te denken van een salesteam dat voornamelijk bleek te bestaan uit verzorgenden, zelfstandigen en spirituelen en zichzelf in deze “dierlijke” kwaliteiten ook herkenden?
Meer lezen…..

HET RESULTAAT

Het “salesmasker” bleek bij de meesten slechts een dunne sluier over de ware aard. Dit zou een schokkende ontdekking kunnen betekenen, met veel weerstand en ontkenning als resultaat.

Het dierenspel zorgde echter voor een speelse en zachte manier van ”ont-wikkelen” waardoor zowel werkgever als teamleden heel bewust hun eigen verantwoordelijkheid konden nemen.