CONTACT FOTOMISSIE

T: 0616824701
email: info@fotomissie.nl

Pieter de Raadtsraat 16c
3033 VE Rotterdam

KvK nummer: 24342155
Btw nr: NL0151.47.666.B01

Hens van Soest

Wie is Fotomissie?

Ik, Hens van Soest, ben eigenaar van Fotomissie. Van mijn foto’s maak ik coachingsmateriaal (zoals coachingskaarten en fotosets) waar mensen zelf mee aan de slag kunnen. Met als doel om te groeien en vanuit een nieuw bewustzijn bij te dragen aan vrijheid en gelijkheid voor zichzelf en anderen. Mijn persoonlijke motivatie is passie voor de fotografie, persoonlijke groei, schoonheid, en het streven naar vrijheid en gelijkheid. Dit is zo ontstaan omdat ik mezelf niet altijd vrij en gelijkwaardig heb gevoeld en daardoor niet in mijn kracht stond. Vanuit die ervaring gun ik iedereen (m/v) dat hij vanuit veiligheid zijn volle potentieel kan benutten en in het licht kan staan.

Visie: iedereen doet ertoe

Respect voor iedereen. Fotomissie wil bijdragen vrijheid en gelijke kansen voor iedereen binnen gezin, bedrijf en samenleving door middelen aan te reiken die aanzetten tot spirituele en persoonlijke groei. De toekomstdroom van Fotomissie is dat er binnenkort geen discriminatie meer is. Dat er spoedig een tijd aanbreekt waarin niemand meer wordt buitengesloten. Waarin iedereen erbij hoort, ertoe doet en gelijke kansen heeft om in zijn kracht te staan.

Missie: iedereen mag zijn eigen beeld hebben

Fotomissie wil dit doel behalen door beelden te gebruiken. Waarom? Als je alleen taal gebruikt krijg je vaak snel discussie en conflict. Terwijl beelden eerder nieuwsgierig maken en uitnodigen om goed naar elkaar te luisteren en je met elkaar te verbinden. Door beelden ga je makkelijker naar binnen. Je laat makkelijker de ratio los zodat er meer ruimte vrij komt voor intuïtie en creativiteit. Juist in die ruimte kan verdieping en persoonlijke groei ontstaan.