Hoe werkt ONLINE COACHEN MET DIERENBEELDEN
voor jouw team, klas of klant?

Kijk de video ▼▼▼

Daarna is online coachen met dieren maandelijks opzegbaar
Let op: dit is een tijdelijke actie
Er is ook een offline versie beschikbaar

WAT BEREIK JE MET ONLINE COACHEN MET DIEREN?

online coachen met dieren SPEELSHEID bij online coaching
online coachen met dieren OPENHEID bij blokkades in je team
VEILIGHEID bij emotionele dreiging
online coachen met dieren TALENTEN ontdekken en gebruiken

Bekijk de voorbeelden.

WAT KRIJG JE BIJ ONLINE COACHEN MET DIEREN?

online coachen met dieren 60 te vergroten DIERENFOTO’S
online coachen met dieren kwaliteit/TEAMROL van elk dier
online coachen met dieren WERKVORMEN ONLINE gebruik
online coachen met dieren online coachen met dieren is te gebruiken via Zoom of Teams

VIDEO’S MET PRAKTIJKVOORBEELDEN

TEAMBUILDING – OPENHEID

Over hoe een burgemeester de dieren gebruikt om de samenwerking binnen een nieuw college van B en W te verbeteren en open te staan voor elkaars verschillen en kwaliteiten.

VEILIGHEID BIJ EMOTIONELE DREIGING

Over hoe een slang ons toont hoe nodig het is om los te laten als je verder wilt groeien. Over moed, kwetsbaarheid en veiligheid vinden in jezelf, ook als het even niet meezit. .

TALENTEN ONTDEKKEN EN GEBRUIKEN

Over hoe een worm aan leidinggevenden hun vooroordelen laat zien en hoe zij daardoor belangrijke kwaliteiten van hun medewerkers onbenut laten. En weer kunnen gaan benutten!

STOP PESTEN

Over hoe de kwaliteit van het schildpad een jongen die gepest werd hielp om weer veiligheid te vinden in zichzelf en zjjn beschadigingen te herstellen.

online coachen met dieren Daarna: maandelijks opzegbaar
online coachen met dieren Let op: dit is een tijdelijke actie

REACTIES VAN KLANTEN

Deze bijzonder mooie set is een echte aanrader en zal ik zeker vaker gaan spelen. Mijn ervaring is dat de deelnemers zich kunnen verschuilen achter het dier, waardoor een bepaalde veiligheid en openheid ontstaat. De focus werd verlegd van angst naar uitdaging, waardoor ze werden uitgedaagd om de door hen zelf gekozen wens te realiseren.
Amber Zwartbol – Managementboek

Ik ben arts en we hebben het spel gebruikt om binnen het team artsen, verpleegkundigen, doktersassistenten elkaar beter te leren kennen. Het team kende elkaar wel, maar hoop nieuwe gezichten, dieren uitgekozen voor zichzelf en anderen. Bracht een hoop positieve feedback aan elkaar, doordat de krachten worden benoemd op de kaartjes.
Anoniem

De symboliek van de dieren vind ik bruikbaar en krachtig om mee te werken, een verrassende ingang om talenten zichtbaar te maken, en meer!
Jacqueline van Zuilen – loopbaancoach – Divelop

Ik ben coach en supervisor. Ik zet het spel in voor mijn studenten aan wie ik supervisie geef op de hogeschool in Zeeland. Deelnemers kozen een kaart waarmee ze zichzelf associeerden en vertelden daar iets over. Op deze manier kregen we op een andere manier een beeld van hoe iemand zich presenteerde. De manier waarop de dieren afgebeeld staan doet ook iets met de deelnemers.
Desirée Seen – coach en supervisor Komma, supervisie en coaching

Het materiaal (zowel het boek als de kaarten) spreken mij zodanig aan dat ik kort nadat ik zelf een boek en de kaarten besteld heb deze ook gekocht heb om onze stagiaire kado te geven.
Marie-Louise van Meerendonk – talentcoach

“Ik ben echt heel enthousiast over het dierenspel. De foto’s vind ik echt prachtig en zo knap gemaakt!! De weetjes vind ik ook bijzonder leuk, want merendeel wist ik niet en de dieren krijgen hierdoor zo’n eigen karakter (wat ze natuurlijk ook hebben).”
Elly Lindeman – docent

Het spel wordt zeer positief onthaald. Ik gebruik het om aan zelfreflectie te doen, van daaruit gaan ze 3 talenten benoemen + 1 ontwikkelingspunt (groeipunt) benoemen bij zichzelf. Ze kiezen vanuit hun (buik)gevoel een dier en laten zich daarna inspireren door de tekst op de achterkant. Dan vertellen ze welk dier ze hebben gekozen, waarom en wat hun talenten zijn + hun ontwikkelingspunt. Prachtig materiaal!
Anoniem

Ik heb het dierenspel gekocht op aanraden van mijn collega’s. De set heb ik gebruikt bij een workshop Ontdek je Talent. Mensen zoeken dan een kaart wat er bij hen past. Dan gaan ze zelf kwaliteiten bedenken van het dier om zo op speelse wijze te vertellen waar ze goed in zijn. Ze vonden het leuk. De kaarten zijn mooi en het zijn er ook veel. Ik ben er blij mee.
Joyce Kool – (loopbaan)coach en trainer

Ik ben trainer bij het Centraal Orgaan Asielzoekers. (COA). In deze training maken nieuwkomers kennis met softskills. Met de vraag welk dier past bij je en waarom leg ik een bruggetje naar het begrip softskills. Mooi materiaal de deelnemers vinden het leuk om een dier te kiezen.
Annemiek Renkers – COA

Zowel bij de selectie als bij de evaluatiemomenten vragen we de studenten een kaart te pakken welk zij het best bij zichzelf vinden passen in de situatie waar we naar vragen. Vervolgens geven zij een toelichting waarom ze juist die kaart hebben gepakt. De foto’s zijn mooi en roepen altijd genoeg op om een gesprek over aan te gaan.
Anoniem

De opzet van het spel is heel duidelijk: ieder dier heeft een kwaliteit. De vraag is wat jij ervan kan leren, wat zegt deze kwaliteit jou.
Ineke Vliem – kindercoach

Daarna maandelijks opzegbaar
Let op: dit is een tijdelijke actie