Dit spel bestaat uit 59 kaarten met een foto op de ene kant en een woord op de andere kant. De foto’s op de kaarten zijn van schitterende kwaliteit. Bij het doosje kaarten zaten een paar verschillende uitleggen van ”spellen” die je mogelijk met de kaarten kunt spelen. Maar je kunt nog veel meer verschillende ”spelcombinaties” verzinnen en ben je zelf niet zo creatief dan heeft Fotomissie een prachtige website met nog meer verschillende spelvormen. Dit ik je zien op www.fotomissie.nl.

inspiratiebron
De kaarten zijn zowel voor individueel gebruik als voor groepsgebruik. Je zou de kaarten kunnen gebruiken als inspiratiebron of leerdoel maar je zou ze ook o.a. kunnen gebruiken voor kennismaking, onderlinge betrokkenheid stimuleren en het bevorderen van creativiteit. Kortom: je kunt heel veel verschillende kanten op met deze set kaarten en je kunt ze voor verschillende doeleinden gebruiken. Het is een leuk ”spel” voor hulpverleners en het is leuk voor werkgevers en werknemers om op een andere manier naar dingen te kijken.
Je kunt de coachingskaarten ook individueel gebruiken. Ik heb de kaarten gebruikt als inspiratiebron.

intuïtie
Ik had deze week een kaart getrokken; door het woord/beeld dat erop staat raak je meer bewust van dit woord/beeld in het dagelijks leven. De beelden blijven lang in het geheugen en spreken direct de intuïtie aan. Het beeld maakt bij mensen vaak meer wakker dan het woord.

Door: Recensie Ilona Heinsbergen – Zinweb

recensiezinweb