Foto challenge

Ga eerst zelf aan de slag met beeldcoaching-tips!  Dan weet je hoe het werkt in je praktijk. Hierbij de eerste uitdaging.

Juist in deze tijd is liefdevolle aandacht voor je eigen behoeften essentieel. Je behoeftes leren kennen, mogen hebben en ernaar te leven. Dat is waar deze challenge over gaat. Ga deze week lekker even helemaal los op jouw behoeftes. Het kan en mag NU! Geniet ervan.

1. Mindful zijn: Jouw behoefte bepalen
Beantwoord voor jezelf in stilte de vraag: Wat is mijn behoefte? Dat kan klein, groot, gewoon, bijzonder zijn… het maakt niet uit. Misschien wil je meer rust, iets leren of lezen, iets hebben, iets doen of ervaren, iets zien, iets veranderen…? Schrijf het eventueel kort op voor jezelf.

2. Jouw behoefte fotograferen
Ga dan binnen of – als dat kan – buiten je huis op stap met je mobiel en fotografeer iets dat jouw behoefte vertegenwoordigt. Dat kan van alles zijn. Als een nijptang voor jou het symbool is van jouw behoefte aan verbinding dan is dat helemaal prima. Print de foto uit en houd hem bij je of zet hem neer op een goed zichtbare plaats.

3. Jouw behoefte vervullen
Kijk hoe je je behoefte kunt vervullen en bepaal een periode hiervoor. Dit kan ook een langere tijd zijn. Rond af met een opbrengst. Het liefst geformuleerd in een korte zin of woord. Je kunt de foto gebruiken om me jouw behoefte te herinneren aan het begin van de dag. Of tussendoor.

4. Jouw behoefte ondersteunen
Als je wilt kun je ook nog extra steun inzetten voor jezelf. Formuleer dat in het kort. Misschien helpt compassie voor jezelf. Of iemand om hulp vragen. Of daadkracht, structuur. Loslaten of juist niks doen. Misschien wil je meer lezen over je behoefte. Of een film kijken over hoe andere mensen hun behoefte hebben vervuld. Je kunt daarbij eventueel een ‘steunfoto’ maken, een foto die je helpt om je behoeften te vervullen.

4. delen?
Wil je jouw beeld(en) en ervaringen delen en die van anderen bekijken? Meld je dan aan voor de besloten FB groep.

VAN MINDFUL ZIJN NAAR MINDFUL COMUNICEREN

Basis van deze challenges zijn de coachingskaarten Mindful Communiceren met onder andere thema’s als mindfulness, talent, loopbaan, teambuilding en samenwerking. Je kunt de coachingskaarten hier bekijken.

mindful communiceren

VIND JE DIT LEUK?

Meld je dan aan voor de héle challenge: mindful zijn met jezelf.
Je krijgt 5 weken lang een opdracht. Daarna stopt het.

Ja ik wil de gratis foto-challenge
Mindful zijn met mezelf

 

Je e-mailadres is 100% veilig. Ik stuur je ook soms een e-mail met succestips.

dit veld niet invullen s.v.p.