maak je eigen coachingset

Wil je graag je eigen coachkaarten maken met foto’s? Gebruik dan deze tips voor een goed resultaat.

1 – Gebruik originele foto’s

Maak zoveel mogelijk gebruik van authentieke foto’s. Er zijn allerlei sites waarop je gratis foto’s kunt downloaden. Helaas doet iedereen dat. Denk daar even over na. Wat wil je bereiken als coach?  Wil je vernieuwen en verandering stimuleren? Dan is het gebruik van stockfoto’s niet altijd zo’n goed idee.

2 – Gebruik mensenfoto’s

Mensen zien graag mensen op foto’s. Daarom zie je in reclames zoveel mensenfoto’s. Ook voor coaching kunnen foto’s van mensen de juiste keuze zijn. Als je hiervoor kiest, bedenk dan wat je hen wilt laten doen (of niet). Welke setting? Wat wil je uitbeelden? Zijn de mensen alleen, met z’n 2 en, in een groep? Bewegen ze? Vergeet trouwens niet om toestemming te vragen deze foto’s in een coachingset te gebruiken, dit in verband met het portretrecht.

3 – Wees creatief

Wees creatief op een alledaagse manier. Natuurlijk willen we allemaal naar IJsland om mooie plaatjes te schieten. Maar het is ook heel boeiend om je creativiteit in de zetten voor foto’s van alledaagse dingen. De dingen die zo op onze huid zitten dat we ze niet eens meer zien. Je mobiel, het stuur in je auto, je wasmachine, je schoenen, je toiletspullen. Probeer deze dingen op een nieuwe manier te bezien en vast te leggen. En als je een huisdier hebt die voor de camera wil, altijd doen!

Zie je er toch een beetje tegenop om het helemaal zelf te doen? Heb je vragen en kan je nog wel wat extra tips gebruiken. Kom dan naar de kick-off workshop ‘Maak je eigen coachingset’. Je werkt in een kleine groep van 4 mensen en je krijgt nog veel meer tips onder andere over drukken, materialen en vormgeving. Je kunt al je vragen kwijt en je maakt een begin met fotograferen. Na afloop weet je precies wat je moet doen om een mooie coachingset te maken. Met jouw logo en jouw identiteit.

Wees er snel bij want het aantal plaatsen is zeer beperkt. Meer informatie en aanmelden…